اختلافات و نزاع در کشمیر سابقه ای طولانی دارد .

در هفته ای که گذشت کشمیر یکبار دیگر تبدیل به صحنه ی ضد و خورد بین مردم و نیروهای دولتی هند شد ؛ در ابتدا بازتاب این خبر بدلیل ابهام و نبود اطلاعات کافی در این زمینه و روشن نبودن زوایای پنهان این مسئله ی تاریخی ؛ با تاخیر و تردید مواجه شد .

اما در روزهای گذشته با پخش تصاویری از کشمیر و سرکوب مردم در فضای مجازی ، موجی از ابراز همدردی و حق خواهی و  ایستادگی در برابر ظلم به راه افتاد که شایسته ی تقدیر میباشد .

" تحولات جهان اسلام هم به سهم خود از اتفاقات رخ داده در کشمیر ابراز انزجار میکند ؛ ما نیز این نوع سرکوب و خشونت در حق مردم مظلوم کشمیر را محکوم میکنیم و از دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم که در برخورد با مسئله ی کشمیر جدی تر عمل کرده و به محکوم کردن این قضایا به صرف یک جمله بسنده نکنند ؛ کما اینکه چشم امید بسیاری از مظلومان کشمیر به جمهوری اسلامی ایران و پشتیبانی این کشور دوخته شده است ."

برای فهم بهتر ماجرا و آنچه که در کشمیر میگذرد ، پیشنهاد میکنم به مطالبی که توسط آقای وحید یامین پور و جناب مسروری منتشر شده توجه بفرمایید و بنده از زیاده گویی خودداری میکنم :

بخش اول :

 "" وحید یامین پور :
✔️اولا: منازعه کشمیر برخلاف تبلیغاتی که شده از جنس "شیعه کشی" نیست و برخی تصاویر هم ظاهرا مربوط به وقایع دیگری است. بلکه طرف درگیر گروهی جدایی طلب غالبا سنی هستند و ارتباطی هم با آرمان انقلاب اسلامی ندارند.(البته برای ما شیعه و سنی فرقی ندارد هرچند حساب تکفیری ها جداست)
.
✔️ثانیا: شیطنت های پاکستان که مقتل شیعیان است در تحریک این درگیری ها نشان می دهد که نباید صرفا این پدیده را نهضتی مذهبی تلقی کرد بلکه منازعه از نوع اقدام علیه استقلال و تمامیت ارضی هند است و طبیعی است که جمهوری اسلامی به استقلال و تمامیت ارضی همه کشورها از جمله هند احترام می گذارد و حق دخالت ندارد. حمایت ما از فلسطین هم از باب حمایت از حق استقلال آنهاست و حمایت از شیعیان بحرین حمایت از آزادی مذهبی و رعایت حقوق آنهاست و در هیچ موردی ایران از جدایی طلبان حمایت نکرده است.
.
✔️ثالثاً: البته رفتار ارتش و دولت هند در برخورد خشونت آمیز و غیر انسانی با مسلمانان کشمیر محکوم است و طبعاً ما از این زاویه این اقدامات را محکوم می کنیم به خصوص آنجا که دولت هند آزادی های مسلمانان را در آیین های مذهبی محدود می کند. ولی باید مراقب باشیم با هیجان زدگی وضع را براى شیعیان هند دشوار نکنیم. شیعیان هند که حدود 35 میلیون نفر هستند علیه حکومت مرکزی هند اقدام مسلحانه نکرده است. هرچند سابقه ی بدی از رفتارهای خشن با شیعیان در این کشور وجود دارد. ""

(گفتگوی ایشان با یک روحانی کشمیری)

دقایقی قبل با حجت الاسلام سید عبدالحسین الحسینی از روحانیون کشمیر و فرزند یکی از خانواده های سرشناس شیعه در کشمیر گفتگو کردم ایشان در قم تحصیل کرده و صاحب خبرگزاری نور نیوز است.

(آدرس این خبرگزاری : http://newsnoor.com  )

متن رو برای شما منتشر می کنم:

¤ماجرای کشمیر دوستان ما رو گیج کرده. شما دقیقا خبر دارید که شیعیان کشمیر در این ماجرا لطمه خوردند یا خیر؟
>بله در جریانم و دارم رصد می کنم؛ در این موضوع شیعه ھیچ نقشی ندارد چون خیلی در اقلیتند.
.
¤جریان مجاهدین که الان با دولت هند درگیر شدند انقلاب اسلامی را قبول دارند یا تکفیری هستند؟
>تکفیری ھستند.

¤پس این تصاویری که پرچم جمهوری اسلامی یا شعار شیعی را نشان میده چی هستن؟
> اینها تصاویر محرم و روز قدس و این قبیل مراسم هستند. ولی اینکه شیعیان مسئله را حل طلب می داند و برخورد ھند را ظالمانه می داند تردیدی نیست
.
¤در درگیری های اخیر هیچ شیعه ای کشته نشده؟
>نخیر، شیعه هیچ آسیبی ندیده اند.
( پی نوشت ایشان)

پ ن: ما حامی مسلمانان کشمیر هستیم نه جدایی طلبان مسلح.
توجه کنید که ما مخالف پویش های محکومیت هند یا همدردی با کشمیری ها نیستیم و معتقدیم برخورد دولت هند در این ماجرا بسیار ظالمانه و خشن بوده و برخی مردم عادی هم مظلومانه قربانی شده اند و نیاز است فارغ از اینکه قربانیان سنی یا شیعه هستند، واکنش نشان بدهیم اما نباید تصور شود ما حامی جدایی طلبان هستیم و یا با تبلیغات احساسی تصور کنیم شیعه کشی راه افتاده و آنوقت فرصت طلبان، رهبری و نظام را به بی تفاوتی و تنازل از ارزشها متهم کنند.

آدرس تلگرام آقای یامین پور : https://telegram.me/yaminpour

پایان بخش اول